Tarieven, Vergoedingen en Tijdsduur

De tijdsduur van een sessie Gestalttherapie is rond de 60 minuten. Het is afhankelijk van je wens en hulpvraag hoeveel gesprekken je wilt/ nodig hebt. Sommige mensen vinden het prettig om enkele gesprekken te hebben verdeeld over enkele weken terwijl anderen het fijn vinden om regelmatig te komen voor een aantal maanden. De frequentie van de gesprekken is ook wisselend. Soms vindt het wekelijks plaats of er kunnen 2 a 3 weken tussen zitten. We kunnen het hier ten alle tijden over hebben tijdens onze gesprekken of je kan me hierover bellen of mailen.

Tarieven 2018*

    • Kennismakingsgesprek: € 30,-
    • Vervolgsessie: € 60,-
    • Proceskaart** van 5 sessies individuele Gestalttherapie: € 285,-

* Het tarief van Dialogisch kent een prijsverhoging van 10% na 1 januari 2019
** Geldig tot 4 maanden na de eerste afspraak van deze proceskaart

Individuele therapie is vrijgesteld van BTW. Voor bedrijven en coaching wordt 21% BTW in rekening gebracht

Vergoedingen

Er bestaat een mogelijkheid om via de aanvullende verzekering van jou zorgverzekeraar een vergoeding te ontvangen (alternatieve therapie). Dit is geheel afhankelijk van de manier hoe jij verzekerd bent. Vraag om duidelijkheid bij jou eigen verzekeraar en/ of klik op de volgende link voor meer informatie: Vergoedingen zorgverzekeraars

Lid beroepsverenigingen: Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttherorie (NVAGT) en de European Association for Gestalt Therapy (EAGT)

Register therapeut BCZ® 180320R (RBCZ)

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd 100002263 (SKJ)

AGB-code van Petra Kooistra-Bakker: 90104341
AGB-code van Praktijk Dialogisch: 90063653
KVK nummer: 60117281

Je hebt een klacht. Wat nu?

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging de NVAGT. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.