Tarieven, Vergoedingen en Tijdsduur

De tijdsduur van een sessie Gestalttherapie is rond de 60 minuten. Het is afhankelijk van je wens en hulpvraag hoeveel gesprekken je wilt/ nodig hebt. Sommige mensen vinden het prettig om enkele gesprekken te hebben verdeeld over enkele weken terwijl anderen het fijn vinden om regelmatig te komen voor een aantal maanden. De frequentie van de gesprekken is ook wisselend. Soms vindt het wekelijks plaats of er kunnen 2 a 3 weken tussen zitten. We kunnen het hier ten alle tijden over hebben tijdens onze gesprekken of je kan me hierover bellen of mailen.

Tarieven 2018

In 2018 zal mijn tarief voor Gestalttherapie verhoogd worden naar de volgende bedragen.

  • Kennismakingsgesprek: € 30,-
  • Individuele Gestalttherapie: € 60,-
  • Strippenkaart* van 5 sessies individuele Gestalttherapie: € 285,-

Vergoedingen

Er bestaat een mogelijkheid om via de aanvullende verzekering van jou zorgverzekeraar een vergoeding te ontvangen (alternatieve therapie). Dit is geheel afhankelijk van de manier hoe jij verzekerd bent. Vraag om duidelijkhied bij jou eigen verzekeraar en/ of klik op de volgende link voor meer informatie: Vergoedingen zorgverzekeraars

Lid beroepsverenigingen: Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttherorie (NVAGT) en de European Association for Gestalt Therapy (EAGT)

Register therapeut BCZ® 180320R (RBCZ)

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd 100002263 (SKJ)

AGB-code van Petra Kooistra-Bakker: 90104341
AGB-code van Praktijk Dialogisch: 90063653
KVK nummer: 60117281

* Geldig tot 4 maanden na de eerste afspraak van deze strippenkaart

Reageren is niet mogelijk