Coaching

Coaching gaat meestal over hoe jij in een situatie omgaat met de omstandigheden die zich op dat moment voordoen. Je loopt bijvoorbeeld steeds tegen dezelfde zaken aan, je zit niet lekker in je werk, je merkt dat het allemaal teveel is, voelt een voortdurende stress en/of weet niet meer hoe je het zelf op kan lossen. Ik kan je helpen om jouw mogelijkheden en potentieel te onderzoeken zodat je deze weer aan kunt boren.

Bij coachen staan de mogelijkheden van de toekomst centraal, niet de fouten uit het verleden

John Whitmore

Als je met mij een coachingstraject aangaat is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om naar jezelf te kijken binnen de veilige omgeving die wij samen creëren. Ik wil samen met jou het avontuur aangaan om jou te coachen naar de voor jou waardevolle antwoorden. Je krijgt inzicht in jezelf en in je eigen gedrags- en/of relatiepatronen en vindt handvatten om dit te veranderen. Ik ondersteun jou om jouw eigen koers uit te zetten en (weer) vertrouwen te krijgen in jouw eigen handelen.

Mijn manier van coachen is onderzoekend, zorgvuldig en authentiek. Ik ben geïnspireerd door en opgeleid tijdens de vierjarige Post HBO aan de Nederlandse Stichting Gestalt. Gestaltcoaching is ervaringsgericht en gaat uit van het hier-en-nu. Hierdoor kun je aangeleerde patronen, die je in het verleden goed hebben geholpen, onderzoeken. Deze patronen staan je nu in de weg om verder te ontwikkelen, als je ze kent heb je een keuze om het anders te doen.

Ik help je bij jou vragen op een persoonlijke manier met langdurig resultaat. Je kan bij mij terecht met diverse onderwerpen, bijvoorbeeld:

  • Vragen en onzekerheden over de richting van de loopbaan
  • Een onderzoek naar persoonlijke kwaliteiten
  • Timemanagement
  • Als onderdeel van een opleiding of persoonlijke ontwikkeling
  • Ondersteuning bij burn-out klachten

Het initiatief voor coaching kan bij jezelf liggen of wellicht heeft je werkgever of leidinggevende je geadviseerd met een coach in gesprek te gaan. Mocht het nodig zijn dan kunnen we eventueel samen met je leidinggevende rond de tafel om vast te stellen waar jij coaching bij wilt. Weet ook dat het initiatief tot het geven van informatie altijd bij jouzelf ligt, wie de kosten ook voor zijn rekening neemt.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken op 06- 425 90 589 , via petra@dialogisch.nl of vul je gegevens in op onderstaand formulier. Mijn streven is om je zo spoedig mogelijk, of in ieder geval binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Contactformulier

Door op verzenden te klikken geef je Petra Kooistra toestemming jouw gegevens omtrent dit contact te verwerken