Coaching

Je hebt al veel geprobeerd en niets werkt. Je loopt vast en weet niet meer welke kant je uit wilt in werk of privé.

Als je met mij een coachingstraject aangaat is het belangrijk dat je op persoonlijke titel een coach- of ontwikkelvraag hebt. Ik wil samen met jou het avontuur aangaan om jou te begeleiden naar de voor jou waardevolle antwoorden. Je krijgt inzicht in jezelf en in je eigen gedrags- en/of relatiepatronen en vindt handvatten om dit te veranderen. Ik ondersteun jou om jouw eigen koers uit te zetten en (weer) vertrouwen te krijgen in jouw eigen handelen.

Mijn manier van coachen is onderzoekend, zorgvuldig en authentiek. Ik ben geïnspireerd door en opgeleid tijdens de vierjarige Post HBO aan de Nederlandse Stichting Gestalt. Gestaltcoaching is ervaringsgericht en gaat uit van het hier-en-nu. Hierdoor kun je aangeleerde patronen, die je in het verleden goed hebben geholpen, onderzoeken. Deze patronen staan je nu in de weg om verder te ontwikkelen, als je ze kent heb je een keuze om het anders te doen.

Ik help je bij jou vragen op een persoonlijke manier met langdurig resultaat. Je kan bij mij terecht met diverse onderwerpen, bijvoorbeeld:

  • Vragen en onzekerheden over de richting van de loopbaan
  • Een onderzoek naar persoonlijke kwaliteiten
  • Timemanagement
  • Als onderdeel van een opleiding of persoonlijke ontwikkeling
  • Ondersteuning bij burn-out klachten
  • Onzekerheid over ouderschap en opvoeding

Stel je vraag en we gaan ermee aan de slag!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken op 06- 425 90 589 , via petra@dialogisch.nl of vul je gegevens in op onderstaand formulier. Mijn streven is om je zo spoedig mogelijk, of in ieder geval binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Contactformulier