Aanbod

Hieronder zie je het aanbod van mijn praktijk. Wil je meer weten neem dan contact met me op, dan vertel ik je graag meer over mijn persoonlijke aanpak en de voordelen daarvan.

Leefstijl & Gezondheid

Nieuw! Nieuw! Nieuw!

In januari 2019 ben ik gestart met de Post HBO Leefstijlcoaching bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Vanuit mijn interesse voor leefstijl, gezondheid, voeding, beweging en gedrag ga ik mijn kennis verdiepen zodat ik de leefstijlcoaching ook binnen mijn praktijk aan kan bieden.

Ik ben een enthousiaste en leergierige leerling en wil dit graag ook aan jou overbrengen! Ik zal je op de hoogte houden via mijn Blog over leefstijlcoaching. Tevens zoek ik coachees die met mij dit traject aan willen gaan. En het mooie: de eerste drie aanmeldingen krijgen een gratis traject! Vervolg aanmeldingen kunnen het traject in 2019 ontvangen met 50% korting. Hetgeen ik daarvoor terugvraag is eerlijke feedback over mijn coaching.

Coaching

Je hebt al veel geprobeerd en niets werkt zoals je het zou willen. Je loopt vast en weet niet meer welke kant je uit wilt in werk of privé.

Als je met mij een coachingstraject aangaat is het belangrijk dat je op persoonlijke titel een coach- of ontwikkelvraag hebt. Ik wil samen met jou het avontuur aangaan om jou te begeleiden naar de voor jou waardevolle antwoorden.

Ik help jou bij jouw vragen op een persoonlijke manier met langdurig resultaat. Als basis gebruik ik de Gestaltmethodiek die uitgaat van het hier-en-nu. Hierdoor is mijn coaching praktisch, persoonlijk en op maat!

Gestalttherapie

Iedereen kent kleine en grote problemen in zijn leven. Deze zijn vaak niet te sturen of te stoppen. Gelukkig heb je er wel invloed op.

Ik help jou om jouw uitdagingen te onderzoeken en om er op een andere manier mee om te gaan. Ik help je in het onderzoek naar jezelf op een authentieke, eerlijke en gelijkwaardige manier. Op jouw eigen tempo, in een prettige en veilige omgeving zodat jij je weer krachtig zult voelen.

In mijn werkwijze ben ik geïnspireerd door de Gestaltmethodiek. Een ervaringsgerichte gesprekstherapie die ook wel de psychotherapie van het contact wordt genoemd.